Notícies

Albert Serra, nou president de Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC)

albert serra

Ahir, 20 de desembre de 2016 es va celebrar l'Assemblea General de Productors Audiovisuals de Catalunya i Albert Serra va ser nomenat President per unanimitat prenent el relleu de Joan Ginard que deixa el càrrec per motius laborals. Ginard que ha ostentat aquesta posició des de gener de 2015, continuarà formant part activa de la Junta.

Albert Serra és director i productor de cinema a Andergraun Films des de l'any 2002. L'adhesió com a soci a PAC és des de 2005 i forma part de la Junta Directiva des de 2015.

Serra va anunciar que el seu objectiu és defensar els valors que històricament han definit PAC, de transversalitat com a associació generalista, i de defensa de la producció de qualitat, en una associació que es consolida amb la representació de 40 empreses productores.

El mandat d’Albert Serra serà per un any fins a exhaurir l’actual mandat de la Junta, a finals de 2017 moment en el qual es convocaran noves eleccions.

Cal mencionar que Jordi Mendieta, membre de la Junta Directiva, ha estat recentment nomenat president del Clúster Audiovisual. Ferran Cera de Visionatv el substitueix com a vocal.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat