Notícies

El cinema català, protagonista a les nominacions dels Premis Feroz

premios feroz

Els premis cinematogràfics Feroz, que entrega la crítica espanyola cada any, han desvetllat les nominacions pels premis de 2017, entre les que es troben vàries pel·lícules i cineastes catalans.

El hombre de las mil caras, d’Alberto Rodríguez, coproduïda per Zeta Cinema, parteix com una de les favorites amb 10 nominacions, entre les que s’hi inclou Millor pel·lícula dramàtica, direcció, actor protagonista (Eduard Fernández) i guió. Amb 7 nominacions (Millor pel·lícula dramàtica, direcció, actor protagonista i guió, entre d’altres), la pel·lícula de Juan Antonio Bayona Un monstre em ve a veure, coproduïda per A Monster Calls AIE i Películas La Trini, es situa també com una de màximes nominades dels premis.

Altres pel·lícules catalanes nominades són El rei borni, a Millor pel·lícula de comèdia i actor protagonista (Alain Hernández), La propera pell a Millor actor protagonista (Àlex Monner), i Cerca de tu casa a Millor música original (Silvia Pérez Cruz). També la intèrpret catalana Candela Peña ha estat nominada com a actriu de repartiment per Kiki, el amor se hace.

Per altra banda, a l’apartat de sèries, Merlí ha obtingut la nominació a Millor sèrie dramàtica i Cites a la Millor sèrie de comèdia.

Les altres pel·lícules amb més nominacions són Julieta, amb 9, i Tarde para la ira, amb 8. Encapçala les sèries El Ministerio del Tiempo amb 8 nominacions i Vis a vis amb 5. La gala d’entrega dels Premis Feroz tindrà lloc el 23 de gener a Madrid.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat