Notícies

Tret de sortida dels IX Premis Gaudí

festa candidats 2016

L’Acadèmia del Cinema Català dona la benvinguda a les pel·lícules candidates als guardons l’1 de desembre amb una festa a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. La gala de lliurament dels IX Premis Gaudí tindrà lloc el diumenge 29 de gener de 2017 a l’Auditori Fòrum-CCIB. L’actor Bruno Oro conduirà la cerimònia, que comptarà amb la direcció artística de Lluís Danés.

El proper 1 de desembre l’Acadèmia del Cinema Català farà públics els títols que opten a la novena edició dels Premis Gaudí, amb la tradicional Festa dels Candidats i Candidates, que enguany acollirà l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Per tercer any consecutiu, els acadèmics donen la benvinguda als professionals que opten als guardons amb una trobada que marcarà l’inici de la cursa, el mateix dia que comença la primera volta de les votacions. El 26 de desembre finalitzarà aquesta primera volta i el 29 de desembre es donaran a conèixer els nominats de les 22 categories dels Gaudí, en una lectura pública a l’Auditori de La Pedrera.

Una catifa vermella i un photocall rebran els convidats a la Festa des de les 19.30 hores, i a les 20.30 hores, Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia, presentarà les produccions que opten als màxims guardons del cinema català i donarà pas a la projecció d’un vídeo amb els tràilers de les produccions candidates.

La Festa dels Candidats i Candidates d'enguany compta amb la col·laboració, a més del patrocinador oficial i amfitrió de la festa Estrella Damm, de Jean LeonTorrons Alemany i Panàtics.

Diumenge 29 de gener, la gran nit del cinema català
La gala de lliurament dels IX Premis Gaudí, produïda per l’Acadèmia del Cinema CatalàTelevisió de Catalunya, amb la col·laboració de Santamandra Produccions, tindrà lloc el diumenge 29 de gener de 2017 a l’Auditori Fòrum-CCIB i serà retransmesa en directe per TV3.

El mestre de cerimònies de la gran nit del cinema català serà l’actor i cantant Bruno Oro. El conegut imitador dels programes Polònia i Crackòvia estarà acompanyat per altres noms de la pantalla i els escenaris, en una gala que comptarà amb la direcció artística de Lluís Danés, director de cine i teatre, guionista i escenògraf.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat