Notícies

Concurs de clipmetratges de Mans Unides

mansunides curtmetratges

Inscripcions obertes per aquest concurs de clipmetratges d'1 minut organitzat per Mans Unides.

Ja està en marxa el concurs de clipmetratges de Mans Unides El teu punt de vista pot canviar el món, un concurs de vídeos d'1 minut orientat als estudiants de cinema i audiovisuals, per donar visibilitat al seu talent i creativitat més enllà de l'àmbit acadèmic, com al públic en general que està sensibilitzat amb el tema del consum responsable i que s'anima a fer vídeos, avui en dia tan a l'abast de tothom amb els mòbils.

El primer premi és una experiència que no té preu: un viatge amb un director de cinema a Àfrica, Àsia o Amèrica Llatina per rodar un curt documental.

En el festival de curts compromesos col·laboren cineastes com Imanol Uribe, Jaume Balagueró, Fernando González Molina, Santiago Zannou, Chus Gutiérrez, Pau Freixas, Eduardo Chapero-Jackson o Manuel Huerga entre d’altres. El Festival i el lliurament de premis es realitzarà a l’Academia del Cine de Madrid.

El tema d'aquesta 8a edició és Devorem el planeta, de manera que els vídeos han de tractar sobre com la nostra manera d'alimentar-nos està acabant amb els recursos naturals i provoca pobresa, fam i destrucció del medi ambient.

Al web del concurs hi podeu trobar tota la informació: bases, premis, jurat, notícies del concurs, etc. El concurs està obert fins al 30 d’abril de 2017.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat