Notícies

Arriba "Cambrils en curt" a partir del 18 de novembre

vainilla rambladelart

La sala Rambla de l'Art inicia Cambrils en curt, una programació estable de curtmetratges de nova realització, que es projectaran a l'inici de les sessions de cada dia. 

Amb aquesta iniciativa que comença el 18 de novembre, es pretén consolida una nova finestra d'explotació per aquest format cinematogràfic, eina inicial de futurs directors, actors i professionals del món del cinema. El programa comença amb la projecció del curtmetratge Vainilla, pel·lícula guanyadora del recent Austin Film Festival, que li ha obert les ports a poder ser seleccionat per competir en els pròxims premis Oscar de l'Acadèmia de Cinema Americana. Així mateix, çes un dels 14 títols que competiran pel Goya al Millor Curt de Ficció en la pròxima edició dels premis de l'Acadèmia de Cinema d'Espanya. Dirigit per Juan Beiro i escrit per Susana López, compta amb un repartiment de luxe: Irene Anula, Ana Rayo, Pilar Gómez, Beatriz Gimeno, Daniel Pérez-Prada, Manuel Regueiro i Fely Manzano. Vainilla podrà veure's fins el pròxim dijous 24 de novembre.

La defensa del curtmetratge i en especial la seva projecció pública és una de les obligacions més oblidades per part de tots els sectors de la indústria cinematogràfica i en especial pel que fa referència a la seva exhibició pública.

El cinema Rambla de l'Art de Cambrils espera que les productores dels curtmetratges s'interessin per aquesta iniciativa i la mateixa es pugui allargar indefinidament.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat