Notícies

"He matat el meu marit!" la nova pel·lícula d'Assumpta Serna a Los Ángeles

hematadoamimarido assumptaserna

Està a punt de finalitzar el rodatge de la pel·lícula internacional de l’actriu Assumpta Serna, que ha rodat a Los Angeles durant cinc setmanes, la pel·lícula He matat el meu marit.

Assumpta Serna torna una vegada més a la seva segona casa a Los Angeles on des de 1988 ha treballat en nombroses pel·lícules i sèries de gran èxit com The Craft-Jóvenes y Brujas-, Orquídea Salvaje, Chain of Desire o Falcon Crest. Les seves pel·lícules han estat selecció oficial en més de 60 festivals de tot el món i ha rebut múltiples Premis de l’audiència amb diversos curts.

El film escrit i dirigit per Francisco Lupini-Basagoiti, director espanyol resident a Nova York, és una divertida comèdia que explica la història d’una dona desesperada que gràcies a la seva criada, aconsegueix sobreviure al dolor de la traïció i a una nit de celebració sense que descobreixin l’assassinat del seu marit.

El projecte vol divertir i conquerir el mercat llatí amb una comèdia diferent. La qualitat del guió ha permès comptar amb els millors actors i tècnics iberoamericans, conformat per grans figures del cinema i la televisió, com María Conchita Alonso, Eduardo Yañez, Guy Ecker, Gaby Espino, Gabriela Vergara, Alicia Machado, Fernanda Romero, Rafael de la Fuente, juntament amb l'actriu catalana Assumpta Serna.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat