Notícies

14 produccions catalanes seleccionades a la 23ª edició de L’Alternativa

alternativa cartell2016

L'Alternativa, el Festival de Cinema Independent de Barcelona, celebrarà la seva 23ª edició del 14 al 20 de novembre.

A la secció Alternativa Oficials, hi trobem el film dirigit per Eugenio Canevari Paula (El Dedo en el Ojo, Mamá, Húngara, Primerísimo Primer Plano Bande). Pel que fa a la secció Alternativa oficials curtmetratges, el curt Notes from sometime, maybe, later (El Cangrejo), de Roger Gómez i Dani Resines.

La secció paral·lela Panorama, que vol reflectir la pluralitat de propostes audiovisuals independents que es produeixen (o coprodueixen) al nostre territori al marge de la indústria cinematogràfica. Aquesta secció presenta 7 llargmetratges catalans: Immortal (Fake Films SL) d’Homer Etminani, Les vides més macabres de Kikol Grau, El monstruo en la piedra d’Ignasi Duarte, Oncle Bernard. L’antilliçó d’economia (Les films du passeur, Ando Liado S.L.U) de Richard Brouillette, CC1682 de David Reznak (Corte y confección de películas S.L, Cinedoc), La substància de Lluís Galter (Lastor Media, Mallerich Films, CCMA, Paco Poch Cinema, Alina Film) i La cadira del vostre pare (Inicia Films, GraffitiDoc, No Permits Produktions) d’Àlex Lora i Antonio Tibaldi.

A més a més, en la mateixa secció han estat seleccionats 5 curtmetratges catalans: Espectre cromàtic d’Albert Alcoz, Sick Fuck de Pablo Carpal i Sense títol. Segon moviment de Julio Lamaña i Richard Perea.

Finalment, a la secció paral·lela Cinema Expandit, que conté performances d'artistes internacionals provinents d'Àustria, Canadà, Espanya, Gran Bretanya i Mèxic, hi trobem Spectral Landscape 2.0 de Luis Macias. Mentre que a Petits Experiments hi participa el curtmetratge d'animació Experimotion de Lula Gómez i Jordi Piulachs.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat