Notícies

Oberta la convocatòria pel catàleg de Catalan Films & TV

catalanfilms cataleg 2016

El catàleg recull la producció audiovisual catalana més recent i es poden presentar projectes fins el 21 de novembre.

Catalan Films & TV obre la convocatòria per a la nova edició del seu catàleg anual en format digital. El catàleg recull la producció audiovisual catalana més recent, tant l’acabada (qualificada o en postproducció) com la no acabada (en pre-producció o rodatge) i és un instrument essencial per a la promoció als mercats, mostres i festivals internacionals.

La data límit per presentar projectes és el 21 de novembre de 2016 i podeu consultar la convocatòria aquí. Per qualsevol dubte podeu contactar amb Àngela Sánchez (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o Patricia Bonet (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), i el telèfon és el 935524940.

Si voleu participar-hi cal enviar un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant les produccions que voleu que entrin en el catàleg. Per tal d’introduir tota la informació necessària sobre la producció cal fer servir el gestor de la base de dades de Catalan Films & TV.

En cas d'incompliment de les condicions necessàries, Catalan Films & TV es reserva el dret a no incloure les dades al catàleg electrònic.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat