Notícies

Comença el rodatge de “La vida lliure”, el nou film de Marc Recha

la vida lliure

La pel·lícula es rodarà íntegrament a Menorca i està produïda per Turkana Films i La Perifèrica amb la participació TVC i IB3.

El dilluns 24 d'octubre s'inicia el rodatge de la nova pel·lícula de Marc Recha, La vida lliure, una producció de Turkana Films i La Perifèrica que compta amb la participació de TVC.

El film es rodarà íntegrament a l'illa de Menorca, al terme municipal de Ciutadella, i tindrà una durada de tres setmanes. Les platges d'Algaiarens, es Bot i des Tancat així com el torrent d'Algaiarens tindran un fort protagonisme a la pel·lícula.

La vida lliure és una ficció ambientada a la Menorca de la Primera Guerra Mundial i narra la història iniciàtica de la Tina i el Biel, dos nens la mare dels quals ha hagut de marxar a Alger a causa de l'escassetat de feina a l'illa i de l'epidèmia de grip que la recorre.

El càsting està encapçalat per Sergi López, en el paper de Rom, un home estrafolari que viu a la platja i que esperonarà la imaginació dels nens; Mariona Gomila, en el paper de Tina, i Macià Arguimbau en el de Biel. La resta del càsting estarà interpretat per actors locals.

La vida lliure es post-produirà íntegrament a Antaviana Films durant catorze setmanes.

El film compta amb la col·laboració de: Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) - Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme; Consell Insular de Menorca, Menorca Talaiòtica; Illes Balears Film Comission; IB3 Televisió; Conselleria Transparència, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears; Fundació Foment del Turisme de Menorca.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat