Notícies

Kelonik col·labora amb el Cicle Gaudí

kelonik gaudi3

L'empresa Kelonik es dedica des de 1975 a l’equipament de sistemes de protecció i so per a sales de cinema, així com sales d’actes, teatre i sales polivalents.

Kelonik ha instal·lat més de 3.400 pantalles a Espanya, 400 pantalles a Brasil i prop de 500 pantalles al món, donant el servei des d’enginyeria fins a la posada en funcionament i oferint un servei post venta de 24 hores tots els dies de l’any. Kelonik està format per una organització de 120 persones, sumant tot el personal de les seves oficines a Barcelona i Rio de Janeiro i les seves delegacions.

El seu departament d’enginyeria de projectes ha ampliat les seves activitats, per tal de desenvolupar les implantacions de nous productes com són els sistemes de so 3D, els projectes especials de Gran Format, cines 4D, etc.

Kelonik és líder a Espanya i a Brasil en instal·lacions d’equips cinematogràfics de digitals en 2D i 3D i analògics en 35mm. Disposen de dues oficines centrals: l’oficina de Barcelona d’atenció al mercat espanyol i europeu i l’Oficina de Rio de Janeiro que assisteix al mercat brasiler i llatinoamericà. A més, disposen d’oficines tècniques locals amb la finalitat de donar cobertura tècnica en el menor temps possible.

El Grup Kelonik continua amb el seu creixement dins del sector de serveis per empreses exhibidores. Ofereixen als seus clients un servei remot NOC (Network Operation Centre) per la supervisió i anàlisi periòdic, avís de possibles anomalies al client, solucionar part els problemes que puguin sorgir, i efectuar les actualitzacions de software. Disposen de dos centres NOC, un a Barcelona i l’altre a Rio de Janeiro, que donen cobertura a més de 2.000 pantalles. D’altra banda, col·laboren amb diferents esdeveniments, com els festivals de cinema de Donosti, Sitges, Sevilla i l’Havana (Cuba), o la Convenció Anual Europea d’Exhibidors (Cine Europa), en les quals tenen la responsabilitat i l’operació de la projecció i so.

L’Acadèmia del Cinema Català i Kelonik han arribat a un acord de col·laboració amb el Cicle Gaudí, mitjançant el qual un tècnic de Kelonik visitarà les sales del Circuit Estable de Cinema Català que ho desitgin per fer un anàlisi de cada una d’elles i adaptar els packs a les necessitats que detectin. El diagnòstic, la proposta i el pressupost es duran a terme sense cap cost. A més, Kelonik disposa de tecnologia i màquines de segona mà que els hi podria oferir a bon preu.

La protagonista d’octubre del Cicle Gaudí és la pel·lícula Cerca de tu casa, dirigida per Eduard Cortés, escrita per Eduard Cortés i Piti Español, produïda per Bausan Films i protagonitzada per Sílvia Pérez Cruz i Ivan Massagué. Completen el repartiment Manuel Morón, Oriol Vila, Lluís Homar, Adriana Ozores, Ivan Benet i Carla Fabregat.

Dijous 20 d'octubre es veurà a les 10 sales següents:
Berguedà (Berga – Teatre Patronat- Casal Parroquial)
Vallès Oriental (Cardedeu – Cinema Esbarjo)
Bages (Cardona – Teatre Els Catòlics)
Baix Llobregat (Esparreguera – Patronat Parroquial)
Alt Penedès (Gelida – Sala d’actes del Centre Cultural)
Anoia (Igualada – Teatre Municipal l’Ateneu)
Moianès (Moià – Auditori Sant Josep)
Vallès Occidental (Rubí – Teatre Municipal La Sala)
Barcelonès (Sant Adrià de Besòs – Ateneu Adrianenc)
Osona (Torelló – Cinema El Casal)

Dijous 27 d’octubre es projectarà a dues sales més:
Maresme (Calella – Sala Mozart)
Garraf (Vilanova i la Geltrú – Teatre Principal)

Més informació a ciclegaudi.cat

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat