Notícies

Comença el cicle itinerant "Conegudes (també) a casa"

24 mostrainternacional filmsdedones

El cicle itinerant Conegudes (també) a casa que s’engloba dins de la 24ª Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona porta un conjunt de pel·lícules dirigides per cineastes catalanes a diferents localitats de la demarcació territorial de Barcelona.

Aquest setembre comença el cicle itinerant que passarà per nombroses localitats de la província de Barcelona. Les localitats escollides són: Barcelona, El Masnou, Igualada, Manresa, Montcada i Reixach, Sant Cugat del Vallès, Santa Margarida de Montbui, Vacarisses, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova del Camí.

Durant l’últim trimestre del 2016 es podran veure pel·lícules com Les Amigues de l’Àgata, de Laia Alabart, Alba Cros, Laura Rius i Marta VerheyenLa propera pell, Isa Campo i Isaki Lacuesta, Blog, d'Helena Trapé, Ainda Maruxa, de María Romero, Ara o mai, de Maria Ripoll, La granja de pas, de Sílvia Munt, o Ayer no termina nunca, d’Isabel Coixet.

El programa es centra en les obres de les cineastes catalanes que, amb la seva activitat creixent com a creadores cinematogràfiques contribueixen a enriquir amb noves perspectives el conjunt de la cultura catalana. El prestigi internacional d’algunes d’elles contrasta amb la poca coneixença de la seva obra en el nostre país.

En cadascuna de les sessions es comptarà amb la presència d’una directora que presentarà alguna de les seves obres o farà una exposició del seu treball creatiu mitjançant fragments de la seva filmografia.

Consulteu el calendari de projeccions a la seva web.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat