Notícies

Kino Barcino, el Kino Kabaret arriba a Barcelona

Kino Barcino

El Kino Barcino està obert a tothom i tindrà lloc durant les festes de la Mercè, del 22 al 24 de setembre a Barcelona.

“Fes-ho bé sense res, fes-ho millor petit, però fes-ho ara!”, amb aquesta premissa neix el moviment mundial Kino Kabaret de mans d’un grup de joves al gener del 1999, liderat per Christian Laurence i Jéricho Jeudy a Montreal. Volien realitzar un curtmetratge cada mes durant un any, fent possible cinema sense cap tipus de pressupost: bo però petit.

Aquest moviment que coincideix amb l’arribada de les càmeres digital i amb la millora de softwares d’edició que podien ser integrats als ordinadors portàtils, ràpidament arriba a França com un reclam més social que no pas cinematogràfic, generant poc a poc, que gent de tot arreu d’Europa amb perfils molt diferents, trobi el seu punt de trobada sobre creació lliure, sense limitacions ni pressions creatives amb una única llei: ser i fer el que vulguis però entregant a temps!

El Kino Kabaret arriba a Barcelona sota el nom de Kino Barcino. Per això es busquen cinèfils, amateurs, professionals, directors/es, guionistes, ideadors/es, actors i actrius, càmeres, ballarins/es, performers, músics, sonidistes, mares, pares o amants del cinema simplement. No hi ha límit de perfil ni edat, només cal ajudar i buscar ajuda en el grup, per fer possible la teva idea i formar part de la resta. El Kino Kabaret és una nonstop cinema party. Aquesta primera edició tindrà lloc del 22 al 24 de setembre.

Si vols formar part del primer Kino Kabaret de Barcelona, t’has d’inscriure abans del 20 de setembre. Formalitza aquí la teva inscripció.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat