Notícies

Participa a la convocatòria dels Premis MAC impulsats pel Mercat Audiovisual de Catalunya, la CCMA i la XAL

MAC MercatAudiovisualdeCatalunya1

La data límit de presentació dels projectes és el 31 d'octubre de 2016

Encara esteu a temps de participar en la segona convocatòria dels Premis MAC, uns premis que busquen en aquesta ocasió projectes audiovisuals innovadors, pensats per a la seva explotació en suports digitals, d’acord amb l’evolució de les tecnologies de la comunicació, així com la del mercat.

Un jurat format per membres del MAC, la XAL i la CCMA faran una selecció de 5 projectes finalistes que es presentaran en un pitching el 30 de novembre de 2016, d’on ha de sortir un sol guanyador.

Els premis, aquesta vegada, s'obren a continguts d’entreteniment, divulgació i cultura des d’un plantejament online, sense diferenciar entre categories de ràdio i televisió, ja que s’entenen com a projectes cent per cent transmèdia.

Als aspirants a aquests premis se’ls demana, a més de la definició, sinopsi i continguts del projecte, una estratègia de comunicació i màrqueting, de creació de comunitats digitals i d’interacció amb els públics, així com un pla de micromecenatge.

El projecte guanyador podrà desenvolupar el projecte a través d’una aportació econòmica per part de la CCMA i la XAL, a més de la necessitat de fer un micromecenatge i de l’aportació d’un espònsor. L’objectiu d’aquestes condicions és poder disposar d’una dotació econòmica que permeti desenvolupar el projecte i fer-lo en una situació real de mercat. Així mateix, el fet que sigui online permetrà potenciar els recursos de les xarxes i no estar subjectes a les necessitats de programació dels mitjans.

Consulteu les bases del concurs i presenteu el vostre projecte a través d'aquest enllaç

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat