Notícies

Dues coproduccions catalanes a la Secció Oficial de Venècia

poster venezia

El mes de setembre comença amb un dels festivals de cinema per antonomàsia: Venècia. Allà s'hi podran veure, entre d'altres, dues coproduccions catalanes.

A la secció oficial a competició del Festival de Venècia només hi ha una pel·lícula amb empremta catalana, tot i que es tracta d'una producció majoritàriament argentina: El ciudadano ilustre, dels directors i dramaturgs Mariano Cohn i Gastón Duprat. És una comèdia escrita per Andrés Duprat i compta amb Nora Navas al seu repartiment així com amb Toni M. Mir, compositor de la banda sonora. Està produïda per Magma Cine, Televisión Abierta, Arco Libre i la barcelonina A Contracorriente Films. De fet, el film s'ha rodat parcialment a la capital catalana.

Per altra banda, Venècia també serà escenari per a la presentació de The Young Pope, minisèrie dirigida per Paolo Sorrentino que protagonitzen Jude Law i Diane Keaton, entre altres, i de la qual la catalana Mediapro n'és coproductora. Durant el festival es projectaran, fora de concurs, els dos primers capítols.

Font: Catalan Films

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat