Notícies

La catalana “Inside” inaugurarà Sitges 2016

inside

La producció catalana Inside, dirigida per Miguel Ángel Vivas i escrita per Jaume Balagueró i Manu Díez, inaugurarà la 49ª edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, Sitges 2016.

L’organització del Festival de Sitges ha avançat el títol encarregat d’encetar la 49ª edició de la trobada cinematogràfica més important de l’any. Després d’un any en què el film inaugural –The Witch, de Robert Eggers– va venir dels Estats Units, aquest 2016 el cinema català tornarà a obrir el festival amb una pel·lícula produïda per Nostromo Pictures. Es tracta d’Inside, un remake de la pel·lícula de terror francesa À l’intérieur –dirigida per Alexandre Bustillo i Julien Maury, que va impactar el públic a Sitges 2007 i s’ha convertit en una cinta de culte–. El film explica la història d’una jove vídua, embarassada i deprimida, que intenta reconstruir la seva vida després del fatídic accident de trànsit en què va perdre la seva parella i la seva oïda de manera parcial. Ara, a punt de donar a llum, viu en una casa aïllada d’un suburbi quan, una nit de Nadal, rep la visita inesperada d’una altra dona amb un objectiu demolidor: arrabassar-li el nadó que porta a dins. Però la fúria d’una mare per a protegir el seu fill mai no pot ser subestimada. Rachel Nichols (The LoopTokarevCuatro Fantásticos) i Laura Harring (Mulholland DriveInland EmpireEl amor en los tiempos del cólera, The Punisher) interpreten els dos papers principals en aquesta lluita cos a cos, brutal i sagnant.

Inside està produïda per Nostromo Pictures, una companyia amb base a Barcelona que ha estat al darrere dels films de Rodrigo Cortés Buried i Red LightsGrand Piano, que va inagurar el Festival de Sitges el 2013 o l’èxit de taquilla Palmeras en la nieve. Té en marxa els thrillers El guardián invisible i Contratiempo

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat