Notícies

dossier calameo

L’Acadèmia del Cinema Català publica en línia, oberta per a consultar, la memòria anual d’activitats. Des de la Festa d’Estiu 2015 fins als VIII Premis Gaudí, passant per totes les activitats, convenis, col·laboracions... consten en el dossier.

Com cada any, l’ACC confecciona un complert dossier de memòries a on s’inclou tot el que ha realitzat durant l’any, que va des dels actes més importants fins a contribucions puntuals en actes relacionats amb el cinema català. Aquest any, la publicació és especialment rica a nivell informatiu, i s’hi poden repassar, una per una, totes les accions dutes a terme, incloent-hi la Festa d’Estiu i els Premis Gaudí, i xifres i dades rellevants.

Com es pot veure a l’índex, el dossier –de 140 pàgines– es divideix en 7 apartats: 7ª Festa d’Estiu, Circuit de Cinema Català, VIII Premis Gaudí, Altres activitats, Gestió de finançament, Comunicació institucional i Equip de l’Acadèmia. A cada un d’ells s’hi troben textos explicatius, fotografies i gràfics que es complementen per a fer tota la informació entenedora i integral.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat