Notícies

bibliocurts2016

Bibliocurts, el Festival de curtmetratges organitzat per Biblioteques de Barcelona i el Districte de Sarrià Sant-Gervasi amb l'objectiu de potenciar la creació local relacionada amb el territori, ha obert la convocatòria per a la presentació d'obres.

Del 23 de maig al 9 d'octubre de 2016 es poden presentar curtmetratges a qualsevol de les dues seccions del festival:

- Barcelona en curt, per obres filmades a Barcelona que tinguin una clara connexió amb el territori.

- Megacurt, sense restricció respecte a la localització dels curts.

Les obres, que han de tenir una durada màxima de 30' i s'han d'haver realitzat després de l'1 de gener de 2014, optaran als següents premis:

- Premi al millor curtmetratge de la Secció Barcelona en curt: 1.250€

- Premi al millor curtmetratge de la Secció Megacurt: 1.000€

- Premi del públic: subscripció Premium Bàsic a la plataforma Filmin i lot de 10 DVDs de la distribuïdora Cameo.

Les millors obres presentades es projectaran al festival, que es celebrarà del 21 de novembre a l'1 de desembre a la Biblioteca Sant Gervasi-Joan Maragall, que també oferirà xerrades, tallers i activitats infantils.

Més informació i bases de participació a la web de Bibliocurts.

A més, en el marc de Bibliocurts 2016, Celia Rico Clavellino, guionista, directora i membre del jurat de l’edició d’enguany del festival, s’encarregarà d’impartir un taller de guió de curtmetratges de ficció dijous 24 de novembre, de 10-14h i de 15-18h, a la Biblioteca Sant Gervasi-Joan Maragall. Es tracta d’un taller d’escriptura dinàmic, dirigit a tots aquells que estan desenvolupant un guió de curtmetratge de ficció i que estan buscant una opinió externa, i a tothom qui té ganes de compartir el procés d’escriptura o té un text guardat al calaix i vol donar-hi una segona oportunitat.

Activitat gratuïta.

Spot Bibliocurts 2016

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat