Notícies

Els Gaudí presents al Festival Internacional de Cinema de Menorca

menorca festival2016

Els curtmetratges nominats i el guanyador dels VIII Premis Gaudí formen part de la programació del primer Festival Internacional de Cinema de Menorca, que té lloc a Ciutadella del 18 al 24 de juliol.

Pocs mesos després d’exhibir-se a Xangai en una secció especial del festival xinès Long Week of Short Films, els curtmetratges finalistes de la darrera edició dels Premis Gaudí es podran veure en una nova cita cinematogràfica, en aquest cas a Ciutadella de Menorca. El festival, que enguany celebra la seva primera edició, exhibirà Nada S.A. (19 de juliol), No me quites (20 de juliol), Zero (el 20 de juliol),El Adiós (el 22 de juliol), a la secció especial Gaudí en Curt, que precedirà les seccions a competició. A més, el passi d’El Adiós comptarà amb la presència del seu productor Sergi Moreno (Lastor Media) i el de No me quites amb la seva directora, Laura Jou, i un dels protagonistes, Hammudi Al-Rahmoun Font.

El I Festival Internacional de Cinema de Menorca compta amb dues seccions de curtmetratges a competició (internacional i balear) i una mostra de llargmetratges que es projectaran a la sala de cinema i a l’aire lliure i a varies localitzacions de la ciutat menorquina. Entre les pel·lícules programades, també hi ha les produccions catalanes Requisitos para ser una persona normal, de Leticia Dolera i Cerca de tu casa, d’Eduard Cortés.

Més informació a la web del Festival Internacional de Menorca

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat