Notícies

La Filmoteca i Barcelona ciutat literària proposen un concurs "quixotesc"

curtmetratges

El 2016 s’han complert 400 anys de la mort de Cervantes.

La Filmoteca i Barcelona Ciutat Literària volen recordar la figura del creador del Quixot, una obra que per a molts especialistes significa la invenció de la novel·la moderna. Per fer-ho proposen un concurs de curtmetratges obert a tothom. El film no pot superar els 10 minuts de durada i ha de girar al voltant de la pregunta: Què et suggereix l’adjectiu quixotesc?

El curtmetratge podeu enviar-lo a l’adreça postal de la Filmoteca de Catalunya, a la plaça Salvador Seguí 1-9 del 08001 de Barcelona, i pot estar en qualsevol format professional però també en DVD, en un llapis USB o el podeu fer arribar per we-transfer o “penjar-lo” a youtube o vimeo però sempre amb la condició que el material pesi menys de 2 gigas. L’adreça e-mail a tenir en compte és Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La convocatòria va quedar oberta el passat 15 de juny i la data límit d’admissió dels curtmetratges serà el pròxim 15 d'octubre de 2016, moment en què passaran a ser analitzats per un jurat integrat per representants de les entitats organitzadores: Filmoteca de Catalunya i Barcelona Ciutat Literària, pels escriptors Eduardo Mendoza, Maruja Torres i Javier Pérez de Andújar i per les cineastes Paula Ortiz i Mireia Ros.

El film guanyador serà projectat a la Filmoteca, el mes de novembre, el dia que començarà un petit cicle dedicat a la figura del Quixot. El guanyador obtindrà també un abonament per assistir tot l’any 2017 a tots els actes i projeccions que organitzi la Filmoteca.

Tota la informació aquí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat