Notícies

El Festival de curtmetratges de Montornès de Segarra celebra la seva desena edició

logo lo curts

De l'1 al 10 de juliol se celebra a Montornès de Segarra el Festival de curtmetratges Lo Cercacurts.

Lo Cercacurts, neix d'una trobada entre amants del 7è art dins un mateix entorn: Montornès, una pintoresca vila aturonada que precedeix la Vall del Cercavins surcada pel riu que bateja l'orònim i que també ha inspirat el nom d'un Festival que cerca films curts, preferentment de temàtica rural, perquè participin en aquest event que és la comunió de dues passions: l'amor per un poble i l'entusiame per l'art del curtmetratge. Certamen obert a tot tipus de públic amb imaginativa per dur a terme una filmació de curta durada preferentment de temàtica rural, encara que el concurs també reserva espai pels curtmetratges de temàtica lliure.

La finalitat de Lo Cercacurts és:
- Promoure l'art del curtmetratge a les Terres de Ponent amb una combinació exòtica que permeti conèixer el món dels curts a través de Montornès de Segarra i alhora difondre la vila i la comarca amb Lo Cercacurts, tot aprofitant els recursos dels que disposa el poble.
- Motivar la realització de treballs produïts a la zona de Lleida i alhora reunir creatius per tal de poder posar en comú idees i noves iniciatives.
- Incentivar la producció de curtmetratges de temàtica rural rodats a les nostres terres i promoure la realització dels guions en llengua catalana.
- Promocionar el patrimoni, cultura i gastronomia de la Segarra, mitjantçant la localització en espais enblemàtics, l'exposició d'art del territori i la difusió dels productes autòctons.

Espot:

Programació de la desena edició de Lo Cercacurts 2016

Tota la informació aquí

#‎10anysllaurantcinema‬

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat