Notícies

A pocs dies d'acabar el rodatge de l'adaptació cinematogràfica de “La pell freda”

la pell freda

Amb guió de Jesús Olmos i direcció de Xavier Gens, tota una referència internacional en el cinema de gènere gràcies a obres de culte com Frontiers (2007), Hitman (2008), The Divide (2011), o la imminent The Crucifixion (2016).

El rodatge de La pell freda (Cold Skin) va començar a les platges de Cap de Ras a Llançà (Girona) a finals de l´any passat, va continuar ja el 2016 a Lanzarote, on la seva orografia volcànica transportarà l'espectador al màgic paisatge descrit per Albert Sánchez Piñol a la seva novel·la (publicada amb gran èxit de vendes per La Campana el 2002 i traduïda a més de 35 llengües d´arreu del món, sent una de les obres de la literatura catalana que més lluny ha arribat). Aquests últims dies de juny s´estan rodant tots els interiors en uns estudis de Madrid.

Amb La pell Freda, Xavier Gens pretén aconseguir una pel·lícula hipnòtica, enlluernadora i única emprant els elements de fantasia per explorar la naturalesa humana. La pel·lícula explica una història situada a principis del segle XX, quan un jove arriba a una illa allunyada de tota ruta marítima per assumir el lloc d'oficial atmosfèric. Un cop a l'illa, no troba ni rastre de l'home que va a substituir, topant-se únicament amb un farer trastornat que ha estat testimoni d'un horror del qual es nega a parlar.

L'actor Ray Stevenson (conegut per Thor o Divergent), interpreta Gruner, l'únic habitant humà de l'illa, un ésser brutal, primitiu i molt reservat sobre si mateix i dels misteris que amaga l'illa.

David Oakes (que ha treballat a les sèries Los Borgia i Els pilars de la Terra), interpreta el jove oficial atmosfèric, orfe i autodidacta que arriba a l'illa fugint del seu passat sense saber que el seu autèntic malson està encara per arribar.

L´actriu Aura Garrido (El Ministerio del Tiempo) donarà vida a Aneris, una criatura dels abismes, que malgrat la seva aparença, amaga una gran humanitat. Aneris ha suposat un gran repte tant per a l'actriu com per a l'equip tècnic, l'aspecte de la qual, meticulosament dissenyat per Xavier Gens i Arturo Balseiro, mestre del maquillatge guanyador del Goya per Eva (2011), exigeixen unes sessions de maquillatge de fins a set hores.

Produeix Babieka Films, productora coneguda per haver participat en superproduccions internacionals como Exodus de Ridley Scott (2014), Tomorrowland (2015) i The Promise (2016). La catalana Pontas Films (Rastres de sàndal, 2014) i la francesa Ink Connection són productores associades.

Més informació a www.pontas.cat

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat