Notícies

Els Cinemes Texas, els millors de l'estat segons Europa Cinemas

texas cua

La revista d'Europa Cinemas celebra l'èxit dels Cinemes Texas.

Els Cinemes Texas, antic Lauren de Gràcia, es van obrir el 17 de setembre de 2014, impulsats pel cineasta Ventura Pons, amb l’objectiu d’apropar a l’espectador un bon programa de pel·lícules amb uns preus raonables. Per aquest motiu, el seu programa esta compost principalment per reestrenes en versió original subtitulades al català i també ofereix maratons temàtics, sessions amb presentació i recuperació de clàssics del cinema.

Els Cinemes Texas tenen un resultat d’ocupació molt positiu, durant els primers mesos del 2016 va assolir 60.000 espectadors pràcticament. Com explica el mateix Ventura “són moltes les pel·lícules europees que es beneficien del nostre rellançament, obtenint una pujada de fins a cinc vegades els números que obtenen durant la primera projecció a Barcelona”.

"Aquest resultat tan positiu és resultat d’una política de programació de qualitat i uns preus molt raonables", explica Ventura.

A més de la varietat d’iniciatives esmentades anteriorment, els Cinemes Texas també organitzen projeccions especials amb convidats especials per retre homenatge al local, a celebritats importants o comemoracions nacionals.

Ventura conclou l’article dient “Tot això s'ha aconseguit amb la inversió privada de la nostra empresa exposició, Raig D'idees I Propostes Visuals, S. L., i amb l'ajuda del Departament de Llengua i Cultura. Ser membre d'Europa Cinemas ajuda per a la promoció i la circulació del cinema català, espanyol i europeu, però encara queda molta feina per fer i volem seguir treballant cap a aquest objectiu.”

Des de l'ACC felicitem a tot l'equip dels Cinemes Texas. Enhorabona!

Podeu llegir l’article original aquí (pàg 32-33 del Network Review May 2016)

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat