Notícies

L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya fa 35 anys

aadpc 35

Ho celebra amb una festa el dia 13 de juny.

L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) va néixer l’any 1981 com a organització de caràcter professional i sindical, independent i sense ànim de lucre. Aglutina prop de 1500 actors, actrius, directors i directores associats que desenvolupen la seva activitat a Catalunya.

La finalitat de l’AADPC és defensar i fer créixer la professió així com promoure una major presència del sector en la cultura i en la societat. Per assolir aquest objectiu, actua en diferents camps com la interlocució amb les administracions, la negociació de convenis, la formació, la divulgació i la comunicació de tot allò referent al món de les Arts Escèniques i Audiovisuals.

L’ AADPC celebra el seu 35è aniversari, envoltada dels seus associats, companys, col·laboradors i institucions, és a dir, amb la presència de tot el sector de la cultura relacionat amb les arts escèniques i audiovisuals. Entre ells, destaquen actors i actrius tan reconeguts com Montserrat Carulla, Martí Galindo, Maife Gil, Carme Contreras, Margarida Minguillón, Joan Vallès i Xavier Serrat

Per celebrar aquesta efemèride l'AADPC ha preparat una celebració amb retrobaments, reconeixements i festa, que tindrà lloc el dia 13 de juny, a la Sala Bogart, data propera a la constitució oficial de l’AADPC, el 6 de juny del 1981. 

Esdeveniment exclusiu per a socis.

Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat