Notícies

'La propera pell' d'Isaki Lacuesta i Isa Campo competirà al festival de Karlovy Vary

la propera pell

El festival de Karlovy Vary (Repúbica Txeca) que es celebra de l'1 al 9 de juliol ha seleccionat dins la competició oficial el fim La propera pell.

La propera pell, l'últim film dirigit per l'Isaki Lacuesta i la Isa Campo viatjarà a la República Texca al Festival Karlovy Vary.

La pel·lícula,produïda per Corte y Confección de PelículasLa Termita FilmsBord Cadre Films i Sentido Films, va participar a la secció oficial del Festival Málaga on es va endur el premi especial del jurat, de la crítica, millor direcció, millor actriu i millor muntatge. A més, el llargmetratge va clausurar la darrera edició del Festival D'A.

Sinopsi: Podria ser un melodrama familiar, una pel·lícula de suspens o un retrat de la vida rural. Les relacions entre un noi que reapareix del no-res, la seva mare vulnerable i el seu oncle inquietant es converteixen en un enigma torbador. Realment el noi és qui diu ser? I qui ho és, d’entre tots ells? Rere una ficció laberíntica amb tocs de documental sobre una comunitat aïllada, el film oculta, en el fons, una crònica commovedora sobre l’adolescència desvalguda. 

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat