Notícies

Celebrem l'èxit de "Timecode"

Timecode celebració

PROA, l'Acadèmia del Cinema Català i Catalan Films celebren l'èxit de Timecode, de Juanjo Giménez, guanyador de la Palma d'Or al millor curtmetratge a la darrera edició del Festival de Canes.

Juanjo Giménez ha fet història i s'ha endut la Palma d'Or amb el seu curtmetratge Timecode, produït per Nadir Films i distribuït per Marvin & Wayne. És la primera vegada que una producció catalana s'endu aquest guardó. 

Proa, la Federació dels Productors Audiovisuals de Catalunya, l’Acadèmia del Cinema Català i Catalan Films celebren la fita d’un curtmetratge que fa història al nostre país. Aquesta és la segona Palma d’Or a l'Estat espanyol, després de l'aconseguida per Luis Buñuel amb Viridiana l’any 1961.  Divendres 3 de juny hi haurà l'acte de celebració, amb la projecció del curtmetratge.

Timecode és un curtmetratge que sorgeix de l’Escola de Cinema de Reus on Juanjo Giménez, el director, és professor. És una història sorprenent al voltant de Luna i Diego, guardes de seguretat d’un pàrquing on fan els torns invertits, ella el de dia i ell el de nit, que, malgrat la distància, troben una forma de comunicar-se. Els protagonistes estan interpretats pels ballarins Lali Ayguadé i Nicolas Ricchini.  

 

Amb la col·laboració dels Cinemes Texas, Antaviana FilmsVallformosa Caves del Penedès i Frit Ravich.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat