Notícies

cinema platja

El Cinema Lliure a la Platja engega la seva cinquena edició, com sempre, portant a la Barceloneta algunes de les pel·lícules més destacades que s’han vist en sales comercials o festivals durant la darrera temporada, entre les que hi ha tres produccions catalanes: Barcelona, nit d'hivern, Rumba Tres de ida y vuelta i El camí més llarg per tornar a casa.

Cinema Lliure a la Platja és una mostra gratuïta de cinema independent que es fa a la platja de Sant Sebastià, tots els dijous i diumenges a les 21h. Com a novetat, enguany també hi haurà sessions a platges de Badalona, El Prat i Mataró.

La selecció d'enguany és eclèctica i permet descobrir o tornar a visionar de forma gratuïta i a l’aire lliure títols que van del western (The Salvation) al documental (Rumba Tres, de ida y vuelta, guanyadora de la passada edició de l’In-Edit), o del drama (El camí més llarg per tornar a casa, guanyadora del Gaudí a la millor pel·lícula) a la comèdia més marciana (Langosta). Les projeccions tenen lloc tots els dijous i diumenges entre el 30 de juny i el 7 d’agost, a les 21h, a la Platja de Sant Sebastià de Barcelona.

La programació completa del Cinema Lliure a la Platja:

The Salvation (dijous 30/06)

Barcelona, nit d’hivern (diumenge 3/07)

Les combattants (dijous 7/07)

Al sostre del món (diumenge 10/07)

Langosta (dijous 14/07)

Rumba Tres, de ida y vuelta (diumenge 17/07)

El camí més llarg per tornar a casa (dijous 21/07)

Yo, él y Raquel (diumenge 24/07)

El ruiseñor y la noche: Chavela canta a Lorca (dijous 28/07)

Victoria (diumenge 31/07)

Leviatán (dijous 4/08)

El públic tria! (film elegit per votació popular, diumenge 7/08)

Per a més informació consulteu la web.


bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat