Notícies

Laia Costa i Jean Reno protagonitzaran el nou espot d'Estrella Damm

laia costa estiu

El curt, dirigit per Alberto Rodríguez, s’estrenarà el pròxim mes de juny.

L'actor francès Jean Reno (El gran azul, El codi Da Vinci) i la catalana Laia Costa (premiada l'any passat amb el Gaudí com a millor actriu per Victoria) seran els protagonistes de l'anunci d'Estrella Dammd'aquest estiu, un curtmetratge dirigit per Alberto Rodríguez, guanyador del Goya a la millor pel·lícula i al millor director, l'any passat, per La isla mínima.

Amb aquest curt, el realitzador de films com 7 vírgenes o Grupo 7, vol tornar als seus orígens. I és que abans de l’estrena de la seva última pel·lícula, El hombre de las mil caras, Rodríguez torna al format amb el que va començar en el món del cinema per a dirigir a Reno i Costa.

L'espot es va rodar durant el mes d'abril iestà previst que s'estreni el 7 de juny.

Tal i com es pot apreciar al vídeo, Jean Reno queda atrapat en un racó del Mediterrani durant uns dies. És llavors quan entaula amistat amb Laia Costa. Ambdós, junt amb alguns amics més, passen un estiu fantàstic fent tot tipus d’activitats i, sobretot, brindant per això. 

En el nou curt d’Estrella Damm també tindran una breu aparició els actors Berta Vázquez i Adrià Collado.

L'any passat,l'anunci d'Estrella, rodat a Eivissa, va comptar amb Dakota Johnson, Quim Gutiérrez i Natalia Tena, i el va dirigir Alejandro Amenábar.

Tràiler:

Fonts: La Vanguardia, ARA i El Periódico

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat