Notícies

Oberta la convocatòria d'ajuda a la subtitulació de llargmetratges, curtmetratges i documentals produïts a Catalunya

ramon llull institut

Subvenció per a la subtitulació de llargmetratges (ficció, documental i animació) curtmetratges i documentals televisió produïts a Catalunya per afavorir i impulsar la presència a l’exterior de la creació cinematogràfica de Catalunya.

El llargmetratge (ficció, documental i animació), curtmetratge i documental televisió ha d’estar acabat en l’any de la convocatòria i s’haurà de presentar finalitzat amb la sol·licitud dins del termini de presentació que estableix la resolució de la convocatòria.  La subtitulació s’ha de realitzar durant l’any de la convocatòria i no es necessari que estigui finalitzada en el moment de presentar la sol·licitud.

S’entén per subtitulació els costos de la traducció, localització, adaptació, arxiu i incrustació de subtítols de llargmetratges (ficció, documental i animació), curtmetratge i documental televisió en qualsevol format.
No són objecte d’aquesta convocatòria:

  • Les sèries, minisèries i les produccions audiovisuals amb una finalitat de promoció comercial.
  • Les produccions audiovisuals presents en l’àmbit de els arts visuals

Poden optar a la subvenció les empreses de producció audiovisual independents que estiguin inscrites al Registre d’empreses audiovisuals de Catalunya o al Registre Administratiu d’Empreses Cinematogràfiques i Audiovisuals gestionat per l’ICAA (Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales) o les d’un estat membre de la Unió Europea o associat a l’espai Econòmic Europeu i amb establiment operatiu a l’Estat espanyol. 
Per a poder ser beneficiaris d’aquestes subvencions cal complir els requisits establerts a les bases de la convocatòria.

El termini de presentació de les sol·licituds per a 2016 és el següent:
- des de l’endemà de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya fins el 4 de juliol de 2016.

Presentació de les sol·licituds:

1. Preferentment per via telemàtica a la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull (http://oficinavirtual.llull.cat/ov), utilitzant els sistemes de signatura electrònica corresponents.
Els ciutadans estrangers no residents que presentin les sol·licituds per mitjans telemàtics, s’han d’autenticar a través del sistema d’identificació a la seu electrònica amb usuari i contrasenya. L’Institut Ramon Llull s’encarrega de fer arribar d’una manera segura l’usuari i la contrasenya a les persones interessades després d’haver verificat la documentació que acrediti la seva identitat. Per a sol·licitar l’usuari i contrasenya adreceu-vos a Elisabeth Piqué (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

2. Presencialment a l’adreça: 
Institut Ramon Llull
Avinguda Diagonal, 373
08008 Barcelona (Espanya)

3. Per correu certificat, en sobre obert per a ser datat i segellat abans de ser certificat, així com per les restants formes o llocs que determina l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administarcions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

Per a resoldre dubtes sobre les sol·licituds adreceu-vos a Elisabeth Piqué: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a més informació, visiteu la web de l'Institut Ramon Llull

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat