Notícies

BCN Sports Film en cartró

mister karton

L'acadèmica Mireia Carles Garau, cofundadora de Mister Karton - disseny sostenible a base de cartró va realitzar l’escenografia i la decoració del BCN Sports Film Festival 2016 per tercer any consecutiu.

La proposta escenogràfica estava inspirada en l’estètica del BCN Sports Film que es va celebrar del 3 al 7 de maig de 2016 al Museu Olímpic de Barcelona.

Barcelona, maig 2016. El cartó, el disseny, la imaginació i l’art escènic són conceptes que poden anar de la mà com van demostrar Mister Karton creant l’escenari del BCN Sports Film del 3 al 7 de maig 2016 per tercer any consecutiu.

La 7ª edició del BCN Sports Film és una finestra oberta a totes les produccions audiovisuals que tenen l’esport com a tema comú i una oportunitat per gaudir d’algunes òperes primes de nous talents de tot el món. La posada en escena s’inspirava en les línies geomètriques, en colors vintage i en l’objectiu del festival: la investigació, la divulgació i el coneixement de les creacions audiovisuals relacionades amb l’esport. 

El cartró és un material sostenible que permet crear escenaris personalitzats i adaptats a cada situació, escena i esdeveniment. “Cada vegada més els directors d’art aposten per aquest material mal·leable i econòmic” – afirma la Mireia. Amb Mister Karton volen generar un impacte vibrant i positiu a l’entorn i a totes les persones que interactuen amb les seves creacions.

Para a més informació:

Mireia Carles | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. |

+34 661 86 37 41 | www.misterkarton.com

Facebook: www.facebook.com/MisterKarton

Instagram: http://instagram.com/misterkarton/#

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat