Notícies

La 6a edició del Most Festival obre inscripcions per participar a les seccions Collita 2016 i Brot

mostfest

La 6a edició del Most - Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi el Cava (3-13 novembre de 2016, Vilafranca del Penedès i comarca) obre inscripcions per participar a les dues seccions competitives del festival: Collita 2016 i Brot (XXI Mostra de Curtmetratges de Vilafranca).

Collita 2016
Oberta a tot tipus de treballs audiovisuals, de qualsevol nacionalitat i durada, que tracti sobre el món del vi i del cava des de qualsevol vessant (promocional, artística, pedagògica, turística, científica, documental, narrativa, etc.).
Les peces que entrin a competició optaran a 6 premis: Gran Premi del Jurat, Premi al millor treball de ficció, Premi al millor treball documental, Premi al millor treball promocional, Premi "Arrels del Vi el Cava" i Premi Projecció internacional.

Brot
Busca la millor producció nacional en format de curtmetratge, de qualsevol temàtica i gènere (ficció, documental, animació, etc.), que no superi els 20 minuts de durada (inclosos els crèdits).
Les obres competiran pel Premi del Jurat, el Premi del Públic i el Premi del Jurat Jove.

Més informació:
La data de realització dels treballs de les dues seccions no pot ser anterior a l’1 de gener de 2014.

La inscripció s'ha de fer mitjançant les plataformes de distribució que treballen amb el Most Festival:
• Click for festivals
• Uptofest
• Festhome

La inscripció és gratuïta i està oberta fins al 15 de juliol de 2016.

Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Les bases es poden descarregar des de la web del festival

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat