Notícies

Les pel·lícules premiades dels VIII Premis Gaudí es projecten a Galícia

gaudigalicia

La Academia Galega do Audovisual exhibirà del 25 al 28 de maig, pel·lícules guanyadores dels VIII Premis Gaudí al Centro Galego de Artes da Imaxe (CGAI) de La Coruña.

L'acte s'emmarca en l'habitual col·laboració que mantenen l'Acadèmia del Cinema Català i l'Academia Galega do Audiovisual.

Horari de les sessions:

Dimecres 25 de maig:

18:00h El adiós. Escrit i dirigit per Clara Roquet i produït per Lastor Media.

- Millor curtmetratge

18:15h 13 dies d’octubre dirigida per Carlos Marques-Marcet, escrita per Alfred Pérez-Fargas i Roger Danès i produïda per Batabat, Lastor Media i Televisió de Catalunya

- Millor pel·lícula per a televisió

20:30h El camí més llarg per tornar a casa dirigida per Sergi Pérez, escrita per Sergi Pérez, Eric Navarro i Roger Padilla i produïda per Niu d'Indi amb la producció associada de No hay banda (Martín Samper).

- Millor pel·lícula

Dijous 26 de maig:

18:00h Game Over dirigida per Alba Sotorra, escrita per Isa Campo i produïda per Loto Films, Promarfi Futuro 2010, Televisió de Catalunya, Gaia Audiovisuals, Televisión Española i Dirk Manthey Film UG.

- Millor pel·lícula documental

20:30h Truman de Cesc Gay, escrita per Cesc Gay i Tomàs Aragay i produïda per Imposible Films, BD Cine i Trumanfilm AIE amb la participació de Televisión Española, Televisió de Catalunya i Movistar+.

- Millor pel·lícula en llengua no catalana, millor direcció, millor guió, millor protagonista masculí, millor actor secundari, millor actriu secundària.

Dissabte 28 de maig:

18h Atrapa la bandera dirigida per Enrique Gato, escrita per Jordi Gasull, Javier Barreira i Neil Landau i produïda per 4 Cats Pictures, Ikiru Films, Telecinco Cinema, Telefónica Studios, Los Rockets La Película AIE i Lightbox Animation.

-Millor pel·lícula d’animació

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat