Notícies

Obertes les inscripcions per a la Conferència InterDocsBarcelona i el Taller Popathon

docss

Inscripcions obertes per a la Conferència InterdocsBarcelona i el Taller Popathon Hack Jam!

La quarta edició del ’InterDocsBarcelona ja és aquí!

InteDocsBarcelona és una iniciativa per impulsar el documental interactiu i transmèdia com a secció del Festival Internacional DocsBarcelona.

Conferència InterDocsBarcelona

Centrada en l’esfera internacional, amb ponències sobre la creació i la narració transmèdia i estudis de cas significatius. També es presenten projectes, experiències i iniciatives d’àmbit espanyol. Cada any la conferència se centra en un eix temàtic específic.

L’exposició interactiva “Seguir con vida” de Metges sense fronteres que serà durant el Festival, és un estudi de cas de la conferència.

ON I QUAN: Dimecres 25 de maig de 9.00h a 17.30h al CCCB.

Aconsegueix la teva entra aquí.

Tarifa estàndar: 22€ Estudiant: 10€ 

Per a més informació consulteu la web.

 

Popathon – InterDocs Hack Jam

Taller intensiu per crear prototips documentals web amb petits equips multidisciplinars. Organitzat conjuntament per la Popathon i interDocsBarcelona.

Popathon convida a cineastes, periodistes, programadors i dissenyadors a explorar els límits de la narració digital a través dels recursos de la web. Durant 24 hores de treball en equip i d’intercanvi d’idees aconseguiràs crear projectes de codi obert i prototips de les teves narracions web.

Tens curiositat per saber què es pot fer en 24 hores? Explora els projectes que es van crear en edicions anteriors.

Durant el cap de setmana els equips no lluiten entre ells sinó que competeixen contra el rellotge. En la fase inicial de la competició els equips comparteixen idees per ajudar-se mútuament a superar els reptes del procés creatiu. Animem als participants a portar idees embrionàries i propostes en fase de producció. Al final del procés es presenten tots els prototips en una demo en directe i tots els codis font dels projectes es publicaran en codi obert per impulsar els estudis, col·laboracions i desenvolupaments posteriors a l’esdeveniment.

ON I QUAN: Divendres 27 (18-22h) i dissabte 28 de maig (9:30-22h) – Sala Raval CCCB (c/Montalegre, 5 Barcelona)

Ja estan obertes les inscripcions per la Hack Jam.

Tarifa estàndar: 32,55€ Estudiant: 16,65€

Per a més informació consulteu la web.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat