Notícies

"Miss Impossible" guanyadora del Premi del Públic Jove del Cinema Europeu

EFA winner

Diumenge 8 de maig va tenir lloc la jornada dedicada al Premi del Públic Jove del Cinema Europeu (EFA Young Audience Award) a la Filmoteca de Catalunya, que va acollir a 120 joves d'entre 12 i 14 anys partíceps en l'elecció del Premi del Públic Jove del Cinema Europeu

Aquest grup de nois i noies va triar -amb altres grups de 31 ciutats europees més- el millor film juvenil europeu entre tres finalistes: Girls Lost, Rauf i Miss Impossible.

La sessió va començar a les 9.30 del matí i, després d’una presentació a càrrec de Roser Tapias, de mestra de cerimònies de la jornada, es donà pas a les projeccions i debats fins a les sis de la tarda. 

El film guanyador del Premi del Públic Jove del Cinema Europeu, resultat dels vots de centenars de joves a 31 ciutats europees, va ser Miss Impossible, d'Émilie Deleuze (França), qui va rebre una estatueta de l’Acadèmia del Cinema Europeu.

La pel·lícula guanyadora del Premi del Públic Jove es va fer pública en la cerimònia de lliurament que es va poder seguir en streaming des del web yaa.europeanfilmawards.eu.

Els objectius de l’Acadèmia del Cinema Europeu, EFA, a l’instaurar fa quatre anys el Premi del Públic Jove, que forma part de la secció oficial dels Premis de Cinema Europeu, son promocionar l’accés dels joves a la cultura cinematogràfica europea i augmentar el seu interès i coneixement de la societat, història i cultura europees. Així mateix, encoratjar la participació dels joves en un esdeveniment compartit de forma simultània en diferents ciutats europees i formar part activa en la comunitat europea.

El nostre agraïment a la Filmoteca, a l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, al Diari ARA i als patrocinadors Avellana de ReusESCUELA DE CINE Bande à Part BARCELONADrac MàgicCacaolatFrit RavichGreen ShotsLa MonroeLa Rambla31PanàticsThe Milk & Coffee on Wheels i aigua de Veri per la seva col·laboració en la jornada#‎yaa2016.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat