Notícies

7 produccions catalanes al Festival D'A

poster DA

El D'A - Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona, que enguany arriba a la seva sisena edició, se celebrarà del 21 d'abril a l'1 de maig.

A la secció Talents, secció competitiva del festival, que acull una selecció de pel·lícules de directors amb un màxim de tres films en la seva filmografia, trobem tres produccions catalanes:  Oleg y las raras artes d'Andrés Duque (Intropía Media, Estudi Playtime, Lluís Miñarro) que va tenir la seva première mundial a la darrera edició del Festival de Rotterdam; Nos parecía importante de Marc FerreEl perdut de Cristophe Farnarier (DDM, Cosmographe Productions, Pantalla partida).

A la mateixa secció però fora de competició es podrà veure l'òpera prima de Mauro HerceDead Slow Ahead (Nanouk Films, Televisió de Catalunya, Bocalupo Films, El Viaje Producciones) que va guanyar el premi especial del jurat al Festival de Locarno.

L'últim film de Carles Torras Callback (Zabriskie Films) es projectarà a la secció Transicions i, finalment, La propera pell,  co-dirigida per Isaki Lacuesta (clausurarà el festival) i Isa Campo i protagonitzada per Sergi López, Emma Suárez i Àlex Monner, clausurarà el festival (Corte y Confección de Películas, La Termita Films, Bord Cadre Films Sentido Films).

El D’A - Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona ofereix més de setanta films que formaran part de la sisena edició del festival, que se celebrarà del 21 d'abril a l'1 de maig. Entre les seccions Direccions, Talents, Transicions i Retrospectiva, dins el D'A 2016 es podran veure pel·lícules de 23 països, amb dotze obres de directors debutants, deu films espanyols i deu obres dirigides per dones, que abasten tota mena de gèneres, des de les noves formulacions del documental al gènere, reunint un any més el millor cinema que es fa al món, els noms més destacats del cinema del moment i les pel·lícules que redefineixen contínuament l'autoria contemporània.

Podeu descarregar el dossier amb la informació completa sobre la programació del D'A 2016 a la web del festival. 

Des d’avui mateix ja podeu acreditar-vos per al festival, omplint el formulari de la web. El període de petició d’acreditacions acaba sense excepcions el dia 15 d'abril.

 

Font: CatalanFilms

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat