Notícies

El FIC-CAT fa públic el jurat de la propera edició

fic cat

El Festival Internacional de Cinema en Català –Costa Daurada presenta els membres que formaran part dels jurats de la novena edició del Festival, que tindrà lloc del 31 de maig al 5 de juny a Roda de Berà.

El Jurat de la Selecció Oficial compta amb dos membres que hi han format part des de la primera edició: la presidenta d’honor, l’actriu Montserrat Carulla i el músic Joan Reig. La resta de membres s’estrenen com a jurat del FIC-CAT: el director de cinema Kike Maíllo; el periodista, reporter i cineasta, Carles Bosch; l’actriu Maria Molins, present al Festival en diverses ocasions; el director Lluís Danés, i l’actriu Júlia Creus. El Jurat serà l’encarregat d’escollir els treballs guanyadors en les categories Llargmetratge, Curtmetratge, Documental, Videoclip i Centres Educatius.

La modalitat Jove 48 Hores compta també amb un Jurat de luxe, format pel guionista i director de cinema Dani de la Orden, pel director del Filmets, Agustí Argelich, el director del D’A, Carlos R. Ríos, i el sotsdirector del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya, Mike Hostench. Les inscripcions per a la categoria Jove 48 Hores romandran obertes fins el 19 de maig i cal fer-les –de forma gratuïta- al web www.ficcat.cat.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat