Notícies

Neix ‘El cinèfil’, un nou mitjà de comunicació sobre cinema en llengua catalana

cinèfil

L'1 d'abril arriba El cinèfil, una revista en xarxa que utilitzarà la llengua catalana com a llengua vehicular.

L’objectiu és ser un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil és una revista de cinema en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web que servirà de suport per la gran majoria de continguts, també s'aprofitaran les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I en català perquè el nombre de publicacions dedicades al cinema que es fan en aquesta llengua són més aviat escasses.

El Cinèfil s’estrena amb un equip format per més de 25 persones entre periodistes i col·laboradors que escriuran diàriament sobre diversos àmbits relacionats amb el cinema. Parlar de cinema avui en dia no és només tractar l’actualitat sobre les pel·lícules que arriben a les sales. No es pot deixar de banda l’àmplia oferta que passa per la televisió ja sigui en forma de sèries o de documentals de producció nacional o internacional. A més, Catalunya és un territori on les activitats relacionades amb el cinema són abundants i diverses. Al llarg de l’any i hi ha més de 40 festivals, mostres o cicles de cine que fan que els amants del setè art puguin anar molt més enllà de la projecció comercial de les darreres novetats de Hollywood.

Un dels objectius d’El Cinèfil és ser un altaveu d’aquest univers per informar i recomanar tots els esdeveniments relacionats amb pel·lícules, curtmetratges, documentals i sèries que hi ha al país. Actualitat, crítica, reportatge, opinió, fotoperiodisme, entrevista, humor gràfic són només alguns dels molts continguts que oferirà aquesta revista que cada dia s’actualitzarà amb nous articles i notícies.

 

Per a més informació consulteu la web.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat