Notícies

4a Edició del 3D Film & Music Fest Barcelona 2015

3Dfilmfest

Arriba la quarta edició del 3D Film & Music Fest Barcelona 2015, un festival de cinema 3D amb la música al centre de l’escena i on, aquest any, Barcelona n’és la protagonista.

Una cita audiovisual i cultural que reuneix cada any a professionals, estudiants, realitzadors, universitats, escoles de formació, entitats i públic general entorn de les projeccions de les pel·lícules seleccionades en el festival, presentacions pràctiques, música en directe, entrega de premis i una prèvia de l’esperada pel·lícula Barcelona - La rosa de foc, abans de l’estrena el 2016.

3Dies 3D - Els dies 3, 9 i 10 de desembre, tindrà lloc el 3D Film & Music Fest Barcelona 2015. El programa és el següent:

· El dia 3 de desembre, al Phenomena Experience projectarem les pel·lícules seleccionades d’animació per a què el públic assistent esculli el film guanyador que rebrà el premi dins la categoria d’animació la nit de clausura el 10 de desembre. Entrada gratuïta.

· El dia 9 de desembre, des de les 16:00h la cita serà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm amb una programa variat de projeccions paral·leles, master class, presentacions pràctiques i música fins les 22:30h. ENTRADA: 6 euros.

· El dia 10 de desembre, el Cine Cinesa iSens de Diagonal Mar acollirà la premiació juntament amb la projecció de les pel·lícules guanyadores. A la vetllada ens acompanyaran invitats especials i la projecció exclusiva de Barcelona - La rosa de foc abans de la seva estrena oficial el 2016. Entrada: 8 euros.

Per a més informació: http://3dfilmusic.com/es/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat