Notícies

Nova secció als cinemes Texas: "Texas Curts"

Texas SeccioCurts

S'inaugura als Cinemes Texas una nova secció que es dirà Texas Curts, en la qual els espectadors podràn exhibir els seus curtmetratges gratuïtament. L´horari de projecció serà tots els dijous a les 21:45h (sessió gratuïta).

La nova secció s'inaugura el Dijous 19 de novembre a les 21:45h amb la projecció del multipremiat curtmetratge Zero i es comptarà amb l´assistència del seu director David Victori.

Zero te com a productors executius al director Ridley Scott i a l´actor i productor Michael Fassbender. Rodat a Los Angeles, és un ambiciós projecte de ciència ficció i és el primer projecte de David Victori rodat als Estats Units.

Sobre David Victori:
Guanyador Mundial de la Primera Edició del Youtube's Film Festival, ha estat seleccionat per la revista Variety com un dels directors a seguir en els propers anys. Director i guionista de curtmetratges premiats per tot el món: Reacció, estrenat l´any 2008 i La Culpa estrenat el 2010.

Zero
ha estat presentat internacionalment en la 72 Edició del Festival de Venècia i ha estat el guanyador del Premi Cinema 365 del Festival de Sitges 2015.

Per a més informació consulteu la web dels cinemes Texas: http://cinemestexas.cat/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat