Notícies

Els cinemes Verdi de Barcelona i els Conde Duque Goya de Madrid obriran tots els matins

sessionsVerdiiDuque

A partir del divendres 20 de novembre, els Cinemes Verdi de Barcelona i els Conde Duque Goya de Madrid oferiran sessions matinals tots els dies de la setmana. Aquests passis, per tot tipus de públics, infantil i adult, tindran un preu reduït de 6€ (4,50€ els dilluns i dimecres, dia de l’espectador respectivament d’un i altre complexe).

Amb aquesta iniciativa, els Verdi i els Conde Duque Goya volen recuperar unes sessions capaces de retornar al cinema la seva dimensió més lúdica i popular, que oferiran a tothom la possibilitat de veure pel·lícules a preus especials tots els dies de la setmana.

D’altra banda, gràcies a les sessions matinals, els Verdi i els Conde Duque de Goya es trobaran entre els primers de Barcelona i Madrid a l’hora d’estrenar pel·lícules com succeirà, per exemple, amb l’esperadíssima Ocho apellidos catalanes que es projectarà en aquests cinemes el 20 de novembre a les 12h del migdia.

A més de les pel·lícules destinades a un públic infantil, a la programació matinal d’aquests cinemes també es podran veure alguns dels títols més esperats de la temporada, com per exemple:

CONEXIÓN MARSELLA (20 de novembre)
LOS JUEGOS DEL HAMBRE: SINSAJO - PARTE 2 (27 de novembre)
TECHO Y COMIDA (4 de desembre)
EL PUENTE DE LOS ESPÍAS (4 de desembre)
STAR WARS: EL DESPERTAR DE LA FUERZA (18 de desembre)
MACBETH (25 de desembre)

Per a més informació podeu visitar les pàgines web:
http://www.cinescondeduque.es/web/conde-duque-goya/ 
http://www.cines-verdi.com/barcelona/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat