Notícies

Cesc Gay inaugurarà el Festival REC 2015

hotelRoomStill

El director i guionista barceloní serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la 15a edició del Festival Internacional de Cinema de Tarragona el proper 3 de desembre, coincidint amb l’estrena del seu darrer film, Truman.

Com en els darrers anys, el REC s’inaugurarà amb la secció My First Time, que sorgeix per apropar i donar a conèixer els orígens d’un cineasta consagrat. Cesc Gay ha estat el cineasta escollit en aquesta quinzena edició per descobrir al públic tarragoní els seus inicis com a director amb el seu primer film, Hotel Room, on mostra una sèrie d’històries extravagants ambientades a l’habitació d’un hotel de Nova York.

El Teatre Metropol és l’escenari triat per a la inauguració, que tindrà lloc a les 22h. Les invitacions es podran passar a recollir per les taquilles del Teatre, els dimecres i els dijous de 12 a 14h, i els divendres de 12 a 14h i de 18 a 20h.

Amb la presència de Cesc Gay, el REC ha volgut retre homenatge a la seva pròpia història amb motiu del 15è aniversari, ja que la seva pel·lícula Krámpack va ser el primer llargmetratge de ficció que es va projectar al festival, l’any 2002. La presència del director al Festival coincideix, a més, amb el llançament del seu darrer film Truman, estrenat el passat 30 d’octubre amb una brillant recepció entre el públic.

+info: http://www.festivalrec.com/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat