Notícies

L’Acadèmia del Cinema Català i Artyplan signen un conveni de col·laboració

firmaArtyplan

Dimecres 21 d’octubre, Joana Torné Rull, Adjunta a Direcció d’Artyplan i Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, han signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats a la seu de l’ACC al Passeig de Colom de Barcelona.

Artyplan és una empresa que es dedica des de fa 50 anys a la impressió gràfica sobre tot tipus de suports, compromesa amb el medi ambient i amb la societat, innovadora i amb vocació de servei, que col·labora amb col·lectius implicats en temes socials, culturals o artístics en benefici de la societat.

El conveni estableix el marc de col·laboració entre Artyplan i l’Acadèmia del Cinema Català en activitats de promoció del cinema català, com els Premis Gaudí i la Festa d’Estiu del Cinema Català. Artyplan patrocina l’Acadèmia amb la impressió dels diferents elements de comunicació, papereria corporativa, les entrades dels Premis Gaudí, el dossier de premsa, les acreditacions, i altres peces que surten de la impremta.

La relació entre l’Acadèmia i Artyplan es va iniciar durant els VII Premis Gaudí 2015 i va continuar a la Festa d’Estiu del Cinema Català, celebrada el passat 3 de juliol, amb la impressió de les postals de la Germandat del Cinema que es van obsequiar als assistents amb la insígnia de la Germandat per gentilesa de CinemAcció – Cinema Rescat.

Per a l’Acadèmia del Cinema Català suposa un gran honor poder comptar amb la col·laboració d’Artyplan, sinònim de tradició i qualitat en el món de les arts gràfiques.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat