Notícies

X Jornada del cineclubisme català a Ribes de Freser

Xjornadaribes

Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes són el cineclub amfitrió de la trobada anual dels cineclubs federats, conjuntament amb la Federació catalana de cineclubs organitzen la jornada d'enguany en la qual també tindrà cabuda l'oci i la vida familiar.

 El programa està obert als socis i amics del cinema, com la projecció de Un món que no és el nostre el dissabte 24 a la tarda, o la visita guiada per Ribes de Freser i pujada en tren cremallera a Vall de Núria, que es realitzarà diumenge 25 al matí.

PROGRAMA

Dissabte 24 d’octubre

ESPAI: Cinema Catalunya. C/Major 19 de Ribes de Freser
Aparcament gratuït a 10 minuts caminant, a l’Oficina de Turisme --- Com arribar: https://drive.google.com/open?id=1YM_fOA2DaL0GYW8DntVXZJhnCyY&usp=sharing

10:00 – 10:30 Benviguda als cineclubistes + esmorzar
al Bar del Cinema Catalunya (1r pis)
10:45 Presentació dels cineclubistes
11:00 Assemblea General de la Federació catalana de cineclubs.
14:00 Finalització de l’Assemblea.
Trasllat a l’Hotel Terralta d’El Baell. Punt de trobada per pujar a l’Hotel, aparcament gratuït de l’Oficina de Turisme.
14:30 Dinar a l’Hotel Terralta.
16:30 Finalització dinar i trasllat a Ribes de Freser
17:00 Lliurament dels Premis José Maria Nunes al Cinema Catalunya
17:15 Sessió formativa per cineclubs al Cinema Catalunya “Estratègies de comunicació per arribar a nous públics”, a càrrec de Yolanda Viñals, periodista i especialista en comunicació. La conferència tractarà de les eines de màrqueting digital, xarxes socials i comunicació que tenen a l’abast els cineclubs per crear una estratègia coherent i efectiva, per arribar a nous públics i fidelitzar els existents.
18:30 Finalització sessió formativa.
19:00 Projecció oberta a tothom del film: Un món que no és el nostre. Cinemes àrabs en ruta. Projeccions itinerants de la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya.
Presentació i debat a càrrec d’Aritz Garcia, de SODEPAU, especialista en orient mitjà.

Us podeu inscriure a la jornada aquí

Per a més informació: http://www.federaciocatalanacineclubs.cat/news/ca_ES/2015/10/09/0001/programa-de-la-x-jornada-del-cineclubisme-catala-ribes-de-freser

Per a més informació:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat