Notícies

El programa CINC portarà cinema infantil en català a 41 localitats

CINCprograma

Més de 532.000 espectadors han vist cinema en català en el marc d’aquest programa impulsat per la Direcció General de Política Lingüística.

El programa CINC, que fomenta el consum de cinema infantil en català, portarà la seva programació a 41 localitats aquesta tardor i hivern. Impulsat per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes, el CINC potencia l’oferta de pel·lícules en català amb una programació atractiva de cinema de reestrena, una política de preus baixos i una oferta que arriba a tot el territori.

El CINC arribarà enguany a Agramunt, Badalona, Balaguer, Barberà del Vallès, Barcelona, Begues, Bellpuig, Blanes, Castellar del Vallès, Cerdanyola, el Pont d’Armentera, el Vendrell, els Hostalets de Pierola, Falset, Figueres, Girona, Granollers, Juneda, l’Hospitalet de Llobregat, la Seu d’Urgell, Lleida, Mataró, Mequinensa, Montblanc, Olot, Platja d’Aro, Ripoll, Roquetes, Rubí, Sant Andreu de la Barca, Sant Celoni, Sant Cugat del Vallès, Solsona, Tamarit de Llitera, Tarragona, Tàrrega, Vila-seca, Tremp, Vilafranca del Penedès, Vilassar de Dalt i Vielha. Enguany s’hi incorporen Begues i el Pont d’Armentera. Els films més projectats seran Els Minions, Atrapa la bandera, Del revés, La casa màgica, Campaneta i la llegenda de la bèstia i Home.

Els exhibidors que vulguin incorporar-se al CINC poden sol·licitar-ho a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tota la programació del CINC es consultable al portal Cinema en català: http://www.gencat.cat/llengua/cinema
Per estar al dia de les novetats del cinema en català, podeu seguir el Facebook de Cinema en català i el Twitter de @cat_cine
Clip de promoció per Internet https://youtu.be/TT-JWOjg52Y

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat