Notícies

Curt Circuit 33: Tornen els millors curtmetratges al 33

curtcircuit33

Cada diumenge, a les 23.30 al 33, el programa Curt Circuit 33 oferirà una selecció de curtmetratges de ficció i animació de primer nivell guardonats en diversos festivals de cinema nacionals i internacionals.

 Diumenge 4 d’octubre la selecció de curtmetratges és la següent:

DIVISIÓN AZUL - Sergi Martí (2012) - Catalunya - Ficció – 12 minuts
Intèrprets: Álvaro Cervantes, Marc Martínez
Leningrad, estiu del 1943. Els intents alemanys per conquistar l’enclavament estratègic de Leningrad han fracassat estrepitosament. Hitler, desesperat, juga l’última carta que té disponible: l’”operació Llampec”. Però per dur a terme la missió necessitarà els seus millors homes...
Millor pel·lícula a Over the Febce Comedy Film Festival (Austràlia), segon premi a Unlimited Erice (Itàlia 2014), millor pel·lícula catalana FILMETS Badalona Film Festival 2013.

TIME 2 SPLIT - Fabrice Bracq (2013) - França - Ficció - 5 minuts
Intèrprets: Flora Brunier, Charly Totterwitz i Andreas Mallah
Una parella, un nen petit. La vida és així: de vegades toca separar-se i viure la teva vida.
Seleccionat en competició oficial a més de 100 festivals internacionals. Gran premi del Jurat a The Long Day Short Film Festival 2014 (Califòrnia), millor film a SNOB Film Festival 2013 (New Hampshire).

CREAMEN - Esther Casas (2013) - Catalunya/Estats Units
Animació stop motion - 11 minuts
Una història carregada de simbolisme sobre la crisi de l’escalfament global, basada en un grup abstracte de gelats antropomòrfics que, inesperadament, es veuen obligats a afrontar el desafiament d’un futur devastador.
Premi especial del Jurat al festival TIDCA Taipei International Digital Content Award 2013, premi d’honor festival Non Stop Barcelona Animació, seleccionat a una vintena de festivals internacionals.

LE BALLET - Louis Thomas – Les Gobelins (2013) - França – Animació - 4 minuts
Història i costums d’un ballet de l’òpera Garnier, des que s’obre el teló fins que cau. Està feta d’anècdotes i escenes dels ballarins, el públic, els músics, els tècnics i els mites del cinema.
Seleccionada al Short Film Corner de Canes 2014, Off-Courts Trouville 2013, Clermont-Ferrand 2014, Subtravelling 2013.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat