Notícies

posterelcorredor

El curtmetratge El Corredor (The Runner) és l’únic curtmetratge espanyol en competició als Premis de l’Acadèmia del Cinema Europeu (EFA). A més, ha estat preseleccionat als premis Oscar de l’Acadèmia de Hollywood.

El Corredor (The Runner), dirigit pel tarragoní José Luis Montesinos i produït per Bastian Films, Caduco Films i José María Torres, és l’únic candidat espanyol per guanyar el guardó de Millor Curtmetratge Europeu a la propera edició dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Europeu (EFA), que tindrà lloc el dia 12 del proper mes de desembre a Berlín. A més, ha estat preseleccionat per la 88ª Edició dels premis Oscar de l’Acadèmia de Hollywood, que se celebrarà a Los Angeles el mes de febrer de 2016.

El curtmetratge es va estrenar al Festival Internacional de Cinema de Valladolid (SEMINICI), obtenint el guardó com a Millor Curtmetratge Europeu. A més, ha estat guardonat amb el Premi Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català i està preseleccionat als Premis Goya de l’Academia del Cine Español.

+ info: http://www.therunnerthefilm.com/es/

banner inscripcionsgaudi2020 webacc

@academiacinecat