Notícies

"El Corredor", únic curtmetratge espanyol en competició als Premis de l'Acadèmia del Cinema Europeu (EFA)

posterelcorredor

El curtmetratge El Corredor (The Runner) és l’únic curtmetratge espanyol en competició als Premis de l’Acadèmia del Cinema Europeu (EFA). A més, ha estat preseleccionat als premis Oscar de l’Acadèmia de Hollywood.

 El Corredor (The Runner), dirigit pel tarragoní José Luis Montesinos i produït per Bastian Films, Caduco Films i José María Torres, és l’únic candidat espanyol per guanyar el guardó de Millor Curtmetratge Europeu a la propera edició dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Europeu (EFA), que tindrà lloc el dia 12 del proper mes de desembre a Berlín. A més, ha estat preseleccionat per la 88ª Edició dels premis Oscar de l’Acadèmia de Hollywood, que se celebrarà a Los Angeles el mes de febrer de 2016.

El curtmetratge es va estrenar al Festival Internacional de Cinema de Valladolid (SEMINICI), obtenint el guardó com a Millor Curtmetratge Europeu. A més, ha estat guardonat amb el Premi Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català i està preseleccionat als Premis Goya de l’Academia del Cine Español.

+ info: http://www.therunnerthefilm.com/es/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat