Notícies

L'Academia del Cine Español homenatja l'ESCAC

cicleESCAC

Durant el mes de setembre, l’Academia de Cine Español homenatjarà a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), que actualment està considerada com una de les fàbriques de talent del nostre cinema i una de les millors escoles de cinema i audiovisuals del món. Dins del cicle es podran veure 4 títols de joves realitzadors sorgits del seu planter.

 A continuació es pot consultar tota la informació sobre les projeccions que es duran a terme:

Eva

El 15 de setembre a les 19h a la sala de projeccions.

Direcció: Kike Maíllo
Any: 2011
Duració: 94’
Format: DCP
Repartiment: Daniel Brühl, Claudia Vega, Marta Etura, Lluís Homar.
Sinopsi: Any 2041. Un futur proper, on els éssers humans viuen acompanyats de criatures mecàniques. Àlex, un reputat enginyer cibernètic, regressa a santa Irene amb un encàrrec molt específic de la Facultat de Robòtica: la creació d'un nen robot. En aquests deu anys d'absència, la vida ha seguit el seu curs per al seu germà David i per a Lana que, després de la marxa d'Àlex, ha refet la seva vida. La rutina d'Àlex es veurà alterada de forma casual i inesperada per Eva, la increïble filla de Lana i David, una nena especial, magnètica, que des del primer moment estableix una relació de complicitat amb Àlex. Junts emprendran un viatge que els precipitarà a un final revelador. EVA narra la història d'un retorn, d'un retrobament, d'una pèrdua.

Abans de la pel·lícula es projectarà el curtmetratge Juan y la nube, de Giovanni Maccelli

Los inocentes

E 21 de setembre a les 19h a la sala de projeccions.

Directors: Carlos Alonso, Dídac Cervera, Marta Díaz, Laura García, Eugeni Guillem, Ander Iriarte, Gerard Martí, Marc Martínez, Rubén Montero, Arnau Pons, Marc Pujolar i Miguel Sánchez.
Any: 2013
Duració: 70'
Format: DCP
Repartiment: Mario Marzo, Charlotte Vega, Àlex Batllori, Diana Gómez, Joan Amargós, Barbara Mestanza, Enric Auquer, Aleix Melé y Paula Malia.
Sinopsi: Nou joves decideixen passar el dia dels innocents esquiant. Després de perdre's, opten per no desaprofitar el viatge i anar-se'n de festa al vell alberg abandonat "12 colinas". Els rumors diuen que l'alberg posseeix una maledicció que té lloc cada 28 de desembre. Tot i les advertències, els joves decideixen seguir amb el pla. Tot és festa, sexe i alcohol fins que comencen a ser víctimes de macabres bromes assassines.

Abans de la pel·lícula es projectarà el curtmetratge La mancha, de Javier Abad Moreno.

Tots volem el millor per a ella

El 24 de setembre a les 19h a la sala de projeccions.

Direcció: Mar Coll
Any:2013
Duració: 100'
Format: DCP
Repartiment: Nora Navas, Valeria Bertuccelli, Clara Segura, Pau Durà.
Sinopsis: Tots volem el millor per a ella és la història de Geni, una dona de 38 anys, amb problemes per a encaixar en el que havia estat el seu món, una vegada superat un accident de trànsit que li ha deixat seqüeles físiques i psíquiques.

Abans de la pel·lícula es projectarà el curtmetratge Planet Ripos (El casting),de Manuel J. García Pozo.

Family Tour

El 25 de setembre a les 19h a la sala de projeccions.

Direcció: Liliana Torres
Any: 2013
Duració: 95'
Format: DCP
Repartiment: Nuria Gago, Antonia Expósito, Noemí Torres, Manuel Torres.
Sinopsi: Un mes de vacances amb la família pot donar molt de si, això és el que experimenta Lili quan torna a casa després de diversos anys fora del país. La seva mare, personatge d'una simplicitat excèntrica excepcional, obliga Lili a visitar els seus familiars: avis, ties, cosins ... donant-li un Tour Familiar pel paisatge abandonat de la seva infància que li fa explorar les seves pròpies frustracions i límits de tolerància amb els defectes que tots hem heretat.

Abans de la pel·lícula es projectarà el curtmetratge Sangre de unicornio, d'Alberto Vázquez.

Entrada lliure amb invitació fins a completar l’aforament. Un cop iniciada la sessió no es permetrà l’accés a la sala.
Les invitacions es poden recollir el mateix dia de la seva exhibició a la seu de l’Academia del Cine en dos torns: la meitat de les entrades a partir de les 10h i l’altra meitat a partir de les 17h. Màxim 2 invitacions per persona.
Les invitacions tenen validesa només fins a l’inici del passi. L’Academia es reserva el dret d’admissió.

+ info: http://www.academiadecine.com/agenda/index.php?id_s=4&id_ciclo=214

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat