Notícies

Produccions catalanes al Festival des Films du Monde de Montréal

festival montreal

La 46ª edició del Festival des Films du Monde de Montréal (del 27 d'agost al 7 de setembre de 2015) compta amb una variada selecció de produccions amb segell català.

A la secció World competition competeix l’última pel·lícula del gironí Pere Vilà i Barceló, L’artèria invisible, produïda per DDM Visual, Manium Produccions, Televisió de Girona. D’altra banda, Neckan, de Gonzalo Tapia, produïda per Loto Films, Gaia Audiovisuals, Acacia Films, i El virus de la por produïda per Els Films de la Rambla i Televisió de Catalunya i dirigida per Ventura Pons, que forma part del jurat del Festival, participen a la secció World Greats (fora de competició).

Els documentals Yorgos, de Paco Toledo i José Domingo Rivera, produït per Ando Liado, Talatala, Nomade DocFilms, i La Intèrpret, d’Antonio Pérez Molero, produït per Inicia Films, han estat seleccionats per a participar a la secció Documentaries of the World.

Dins la secció Focus on World Cinema participen tres llargmetratges i tres curtmetratges catalans. Es tracta de les pel·lícules Ahora o nunca, de Maria Ripoll, produïda per Zeta Cinema i Atresmedia, Sonata per a violoncel, d’Anna Maria Bofarull, produïda per KaBoGa i The Evil that Men Do, de Ramon Térmens, produïda per Segarra Films.

Pel que fa als curtmetratges, trobem Las pequeñas cosas, de Carla Simón, produït per Inicia Films, El corredor, de José Luis Montesinos, produït per Bastian Films, Caduco Films i José María Torres Mi viejo y el mar, de Manu Benavente, produït per Manual.

Per últim, a la secció internacional del Student Film Festival hi competeix el curtmetratge de Laura Ferrés A perro flaco, produït per Escándalo Films.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat