Notícies

Paco Poch i la Universitat de Vic impulsen el Màster en Producció Cinematogràfica

masterproducciocinematografica

El Màster, dirigit a estudiants i professionals del sector audiovisual, comptarà amb la participació de diversos productors internacionals.

El productor i Membre d’Honor de l’Acadèmia del Cinema Català, Paco Poch (Mallerich Films), engegarà conjuntament amb la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (Uvic-UCC) el nou Màster en Producció Cinematogràfica.

El president d’honor del màster és el productor francès Marin Karmitz, qui ja va presentar el projecte a la seu de l’Institut Francès de Barcelona durant el mes de juny de 2015.

Aquest innovador programa, adreçat a estudiants i professionals del sector audiovisual interessats en la vessant empresarial del cinema, tindrà lloc a Barcelona entre els mesos de gener i juliol de 2016.

El Màster en Producció Cinematogràfica facilitarà al participant les eines que permeten la producció de pel·lícules òptimes. En aquest sentit, l’estudiant desenvoluparà un projecte propi d’una pel·lícula seguint totes les fases pertinents i comptarà amb un pitching real per presentar-lo.

Per això, el màster comptarà amb un equip docent internacional, format per professionals experts en cada disciplina, acadèmics i productors en actiu, que aportaran les seves experiències brindant a l’estudiant una àmplia xarxa de contactes i la possibilitat d’impulsar la seva pròpia línia de producció. Productors de renom de diversos països europeus vindran a la nostra ciutat per explicar de primera mà el procés que han seguit per tirar endavant les seves pel·lícules.

Aquest màster neix amb la voluntat d’omplir un buit en els estudis de cinema molt necessari per a la preparació de professionals que puguin impulsar la indústria fílmica amb coneixement dels mercats, sistemes de finançament i anàlisi de projectes i la seva viabilitat.

La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya fa una aposta des de fa anys per la cultura i la formació audiovisual i aquest màster és una nova mostra.

+ info: Màster en Producció Cinematogràfica

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat