Notícies

L’animació de Grangel Studio protagonista d’una exposició a Galícia

grangel

La seu d’Afundación a A Corunya acull del 2 de juliol al 28 de novembre l’exposició “Herois animats”, una mostra del treball d’animació realitzat per Grangel Studio.

Afundación – Fundación Galicia Obra Social posa a disposició dels visitants la originalitat, la innovació i la qualitat del treball realitzat per un dels centres creatius del sector de l'animació situat a Catalunya, Grangel Studio, empresa especialitzada en la creació de personatges per al cinema d’animació amb més de 25 anys d’existència i importants treballs a nivell internacional. La mostra també pretén ser didàctica ja que es poden veure il·lustracions originals, escultures, panells explicatius i produccions audiovisuals sobre els mètodes de treball dels creadors.

L’exposició presenta una gran mostra de tot el procés de disseny i creació d’un personatge a través de films com El príncep d’Egipte, Spirit, el cavall indomable, La ruta cap a El Dorado, Simbad: la llegenda dels set mars, L’espantataurons, Madagascar, Kung-Fu Panda, Com ensinistrar un drac, La núvia cadàver, Pirates! o Hotel Transsilvània.

L’exposició es complementa amb el taller infantil “Quan els dibuixos parlen” on els més petits podran descobrir a través de coneguts personatges d’animació els secrets que hi ha al darrere de la creació d’aquests herois, i una conferència de Carlos Grangel, codirector de Grangel Studio, sobre les característiques del treball d’animació d’alta qualitat prevista per la tardor vinent.

L’exposició es pot visitar a la Sede d’Afundación (Cantón Grande, 24, 15003 A Coruña) de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores, i dissabtes i festius de 12.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat