Notícies

Tot a punt per a la primera edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sant Cugat

santcugatfantastic

Més de vint films del gènere, dos premis per a les pel·lícules a concurs i activitats paral·leles com una Zercavila Zombie i l’exposició d’un DeLorean original, plats forts d’aquesta primera edició.

Sant Cugat tindrà a partir d’aquest any un festival de cinema. La primera edició de Sant Cugat Fantàstic se celebrarà del 10 al 12 de juliol i programarà més de vint films entre llargmetratges i curts de temàtica fantàstica i de terror.
La pel·lícula inaugural serà la multipremiada Time lapse del director nord-americà Bradley King en la première a Catalunya d’aquesta cinta sobre viatges en el temps. També s’ha confirmat la projecció de Lost After Dark, un film de terror que homenatja els slashers adolescents dels vuitanta i la producció catalana L’altra frontera, una distòpia de característiques orwellianes protagonitzada per Ariadna Gil i dirigida per André Cruz Shiraiwa.

Pel que fa a les activitats paral·leles als passis, l’objectiu és que aquell cap de semana, Sant Cugat respiri un ambient cinèfil més enllà de les sales. Dissabte 11 hi haurà una “Zercavila Zombie”, i durant tota la tarda professionals d’efectes especials oferiran maquillatge gratuït per als petits. Diumenge 12 es farà un homenatge al clàssic Back to the future per celebrar el trentè aniversari amb un DeLorean exposat al vestíbul del Teatre-Auditori i una xerrada sobre els viatges en el temps.

Les projeccions tindran lloc als Cinemes Sant Cugat de CINESA, copatrocinadors del Sant Cugat Fantàstic. Les entrades tindran un preu de 4 euros per als adults i 3 euros per als menors de 29 anys. També es posaran a la venda abonaments de tot un dia a un preu de 8 euros i abonaments de tot el festival a 20 euros.

Sant Cugat Fantàstic es presenta com un festival amb vocació de creixement i continuïtat, i que parteix de la base de l’èxit de la Nit del Terror celebrada el 2014.

+ info: Sant Cugat Fantàstic 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat